1. Home
  2. Nieuws
  3. Leerlingen van het Broeckland College in het AD

Leerlingen van het Broeckland College in het AD

Het AD heeft een artikel geschreven over de deelname van onze docent Mathieu van Hienen aan de CarbageRun. Vooral het feit dat de leerlingen meehelpen om de machine klaar te stomen is bijzonder en wordt uitgelicht. Klik hier voor het artikel.

Een team van leerlingen en docenten, bereiden zich voor op een technische uitdaging waar alles draait om kennis en techniek. De Carbage run 2021 Montenegro! Het opbouwen van de machine is in een video vastgelegd. 

Klik hier voor een video

Leerlingen van het Broeckland College in Breukelen hebben een Audi 100 Quattro uit 1992 gereed gemaakt voor de Carbage run. Dit is de grootste en gekste barrelrace van Europa. De reis gaat van 30 augustus t/m 4 september naar Montenegro.

Leraren gaan deze reis uitvoeren. Leerlingen vanuit diverse vakgroepen hebben de Audi gereed gemaakt, een mooi initiatief waarbij een ieder zijn talenten kan uitvoeren.

De reis is te volgen op het speciale kanaal van YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=DM3avemH6vc
Abonneer je voor updates voor en tijdens de reis.

O.a. Rijpma Equipment, Garage Petrogas, Beta Tools, EMR auto’s, Explo Kiddierides, ondersteunen het opleiden van de toekomstige technieker in de vorm van sponsoring voor dit mooie initiatief!

Meer informatie over de Carbage run is te vinden op www.carbagerun.nl

Menu
X