Expeditie Loopbaan is in het leven geroepen als alternatief op de traditionele fysieke mbo-voorlichtingsmarkt die we vanwege het coronavirus dit schooljaar niet organiseren.

Op dinsdag 27 oktober 2020 gaan we om 19.00u live met Expeditie Loopbaan.  Aangezien we het belangrijk vinden om de leerlingen in de bovenbouw van het vmbo en de havo toch te voorzien van informatie over het aanbod aan creatief en technisch vervolgonderwijs zenden verschillende mbo- en hbo-scholen op dinsdag 27 oktober op Expeditie Loopbaan webinars uit. Naast het bekijken van de webinars is het ook mogelijk om live vragen te stellen aan de scholen. De webinars worden uitgezonden in 4 rondes. Iedere ronde duurt 25 minuten. We beginnen om 19.00u en het evenement duurt tot ongeveer 21.00u. Het grote voordeel van Expeditie Loopbaan is dat deelname vrij toegankelijk is voor alle leerlingen én dat online inschrijven niet noodzakelijk is. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op www.expeditie-loopbaan.nl De webinars zijn achteraf ook blijvend terug te kijken.

 

Menu
Open dag en Open lesmiddag

Zit jij in groep 8 en ben je geïnteresseerd in onze school? Volg dan de livestream van onze Open dag op zaterdag 6 februari om 11.00 uur. 
De Open lesmiddag is op woensdag 10 februari om 15.00 uur ook via een livestream.
Hou onze website in de gaten.   

X