Leerlingfolder

POVO procedure

Voor de aanmelding van onze leerlingen volgen wij de POVO procedure Stichtse Vecht (www.naarhetvo.nl/procedure). Alle leerlingen moeten voor 11 maart 2021 aangemeld zijn. De basisschool verzorgt te allen tijde de aanmelding. Ouders kunnen hun kind dus niet zelf aanmelden.

Aangemeld en dan?

Zodra de leerling bij ons aangemeld is, krijgen de ouders/verzorgers hiervan een bevestiging. Vervolgens bekijken wij de dossiers van de leerlingen en gaan op bezoek bij de basisscholen van betreffende leerlingen. Wij bespreken de leerlingen met de leerkrachten van groep 8.

Half april ontvangen de ouders van ons een brief met daarin vermeld of de leerling is aangenomen. Deze brief is tevens een uitnodiging voor de kennismakingsmiddag op 30 juni 2021.

Open Dag

Wil je een kijkje nemen op onze school? Dan ben je van harte uitgenodigd om langs te komen op onze OPEN DAG. Dit schooljaar vindt de OPEN DAG plaats op zaterdag 6 februari 2021 van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Open Lesmiddag

De open lesmiddag is dit schooljaar op woensdag 10 februari 2021. Deze middag krijg je 4 korte lessen zoals ze op het Broeckland College gegeven kunnen worden. Je krijgt dan de kans om te kijken of onze school bij je past. Je hoeft je niet op te geven voor deze middag, je mag gewoon komen. We starten om 14.00 uur en de middag eindigt om 16.00 uur.

Aantal plaatsen klas 1

Voor VMBO 1: minimaal 125
Voor Lichte Ondersteuning (LO) 1: minimaal 60

Contact

Mw. A.M. Vader: afdelingsleider VMBO 1, BBL, KBL en MAVO
Dhr. E. van der Meulen: afdelingsleider LO 1

Menu
X