Klas 1

Geachte ouders/verzorgers,

Voordat de schoolvakantie begint, willen wij u nog wijzen op een aantal zaken, die van belang zijn voor de start van het nieuwe schooljaar. Deze informatie is natuurlijk ook voor uw kind van belang.

We hopen het aankomende schooljaar eindelijk weer vrij van alle Corona maatregelen te kunnen starten. Echter, zodra er i.v.m. hernieuwde coronamaatregelen wijzigingen optreden, ontvangt u hierover bericht.  Dit zou ook nog tijdens de zomervakantie kunnen zijn.

Start cursusjaar 2021 / 2022

De nieuwe leerlingen van de klassen B11 en B12 worden dinsdag 31 augustus a.s. om 12.30u op school verwacht.

Het is de bedoeling dat die dag de leerlingen de volgende spullen bij zich hebben: het LOB-boek, kleurpotloden, lijm, een schaar, en een pen. De eerste dag zal rond 15:00u eindigen.

Over de eerste week (introductie week) ontvangt u een apart schrijven met daarin wat meer informatie over de invulling van deze week. Deze dagen staan volledig in het thema van de kennismaking.

Schoolboeken

De schoolboeken worden geleverd door Iddink.  Ik wil u verzoeken de boeken zo spoedig mogelijk te bestellen, zodat de boeken tijdig bij u geleverd worden.

Kiest u bij het bestellen voor het pakket ‘BBL met Lichte Ondersteuning, leerjaar 1’.

De schoolboeken kunt u bestellen via www.iddink.nl  (zie ook de bijgeleverde brief!)

 

Tot slot

Mocht u vragen hebben, dan kunt u naar school bellen tot vrijdag 16 juli (11:00u). Daarna zijn we weer bereikbaar vanaf vrijdag 27 augustus a.s.  Wanneer de leerlingen de eerste dag op school komen, ontvangen zij de schoolgids cursusjaar 2021-2022. Hierin vindt u de gegevens over o.a. schoolregels, absentie, lestijden, vakanties, de namen van de docenten enz.

Voor nu wens ik u alvast een prettige vakantie en tot ziens in september!

Met vriendelijke groet,

 

Eric van der Meulen

Afdelingsleider Lichte Ondersteuning onderbouw
[email protected]

 

Schoolbenodigdheden

De leerlingen moeten voor de aanvang van de lessen in het bezit zijn van:

  1. Een stevige schooltas waar de boeken netjes in blijven,
  2. Pennen, potloden, vlakgom, geodriehoek, liniaal, passer, kleurpotloden, schriften en een multomap.
  3. Voor wiskunde is het raadzaam om een rekenmachine (Casio fx-82MS) aan te schaffen. Deze kunnen ook op school aangeschaft worden.
  4. Bij Nederlands is een woordenboek nodig,  bijvoorbeeld het  Sterwoordenboek (Wolters Noordhoff) of het Pocketwoordenboek Nederlands (Van Dale)
  5. Bewegingsonderwijs: sportbroekje, shirt en sportschoenen zonder zwarte zolen. Het dragen van deze kleding is verplicht tijdens de gymlessen.

Meer informatie over alle schoolbenodigdheden vinden de leerlingen ook in het Intro boekje dat zij op dinsdag 31 augustus ontvangen.

Menu
X